O podjetju

Prima Vita je zavarovalno podjetje, katero vodi skupina izkušenih in predanih strokovanjakov, ki so nabirali izkušnje vrsto let na zavarovalnem področju.

Naša neodvisnost in konkurenčnost trga je za vas prednost, da v danem trenutku, za vas pripravimo, poiščemo najboljšo rešitev; zavarovanje, ki ga iščete.

Podjetje deluje na področju življenjskih, naložbenih, nezgodnih, zdravstvenih, premoženjskih zavarovanj ter zavarovanj za podjetja, katerim nudimo analizo nevarnosti za obvladovanje tveganj s katerimi se lahko podjetje sooči.

Smo ekipa, ki vas zaščiti tako, da vam ponudi strokovno in celostno zavarovalno storitev. Za nas je pomembno, da imate nasmeh na obrazu in da ste zaščiteni pred morebitnimi življenjskimi preizkušnjami.

Cilj podjetja Prima Vita je prepoznati vaše želje in potrebe ter vam na podlagi vaših želja svetovati in pripraviti zavarovalno polico.

Z vami na področju zdravja, varnosti in naložb.

Zakaj PRIMAVITA?

01

Iščemo zavarovanja po vaših kriterijih, pri katerih se pa cene razlikujejo po ceni in kritju. Najdemo vam najbolj optimalnega, brez da berete droben tisk.

02

Ves čas spremljamo ugodnosti vseh zavarovalnic in tako lahko mirne volje, da imate sklenjeno dobro zavarovanje.

03

Pomagamo vam pri uveljevljanju zavarovalniških zahtevkov, da vam ni treba ves čas skrbeti, kakšna kritja in pravice vam pripadajo.

Pišite nam... Z veseljem vam bomo pomagali.